Fiamma napisao:Je, dolazim. Nemojte krenuti bez mene. Samo ću si morat složit jedan putni sendvič, jer ne vjerujem da ću prije stići jesti. A ja nisam jedna od onih ženskih koja bi cijeli dan gladovala.
Zoki, rekao si da mjesta za parking ima. Jel se plaća i koliko? Ne znam koja je tamo zona, pa da dovoljno siće pripremim za nahranit automat.

Fiamma napisao:Neeeeeee, [umetni psovke]*xy*&!?**[/umetni psovke]
Znala sam da mi se sve nekako predobro posložilo da bi bilo istina.
Sutra popodne moram biti na poslu, radi informacija i sjednice. Skroz sam zaboravila na to.![]()
Križajte me ća s popisa. Nije mi suđeno da vidim unutrašnjost HE. Šmrc...
nikola napisao:Fiamma napisao:Neeeeeee, [umetni psovke]*xy*&!?**[/umetni psovke]
Znala sam da mi se sve nekako predobro posložilo da bi bilo istina.
Sutra popodne moram biti na poslu, radi informacija i sjednice. Skroz sam zaboravila na to.![]()
Križajte me ća s popisa. Nije mi suđeno da vidim unutrašnjost HE. Šmrc...
A ja se već obrijao, počešljao...
![]()
Budi sigurna da ćemo i za tebe popiti jednu.
zokxy napisao:Lišta:
1. Zokxy
2. Nikola
3. Adamić
4. Dragutin
5. Vinska mušica
.......
Ima još zainteresiranih, ali ne sa našeg foruma, pa nisam načisto da li da ih uzmem?

zokxy napisao:
Nalazimo se 13:50 pred ulazom u HE, to vam je na suprotnoj strani od dimnjaka Hartere, kako nikola reče sad je pješački most otvoren, pa se može parkirati za mukte negdje u Harteri i preći na drugu obalu ...
nikola- potvrdi, jer ću ja stizati na knap, da ne bih ostao na drugoj obali!
nikola napisao:Ja ću oko 13,30 neobavezno biti naslonjen na zid uz Rječinu, tik otvorenog prolaza kod dimnjaka, pa tko voli...

zokxy napisao::mrgreen:
neki postovi misteriozno nestaju
a taman pomislih pitati kome je bio namijenjen???
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 43 gostiju