nikola napisao:Adamić: rasprava o fotografiji tal. bataljuna smještenom na području Kozale - Beveder u temi "Krvavi Božić" 1920.24-30.prosinac" premještena je ovdje.
Ista kuća drugi kut, snimano sa dna današnje kockaste ulice.Tridesetih godina slikano, ulici je naziv Via Montuosa.
Krasna slika, puno djece i žena!Muškarci su radili a žene bile doma i čuvale djecu.![]()
moj RESPECT!

vinska mušica napisao:Ma tko će ako ne Adamić![]()
![]()
![]()
Što je najgore i ja sam barem 20-tak puta bio u toj zgradi

mikimiki napisao:mislim da mama od Rijeke 53 stanuje u zgradi iznad (sada ex) Zodijaka.
tamo je u prizemlju bila poznata gostionica LA TAPPA.

medo90 napisao:Moje čestitke Adamiću!
Nije me bilo 4 dana, a kad se vratim imam što i vidjeti - slika rješena. Ma svaka čast. Ne moram više voziti 30 km/h na sat po Kozali i Belvederu i zvjerati okolo dok fotografiju držim na volanu (isprintana na A4).
![]()

medo90 napisao: Ne moram više voziti 30 km/h na sat po Kozali i Belvederu i zvjerati okolo dok fotografiju držim na volanu (isprintana na A4).
![]()

nikola napisao:medo90 napisao: Ne moram više voziti 30 km/h na sat po Kozali i Belvederu i zvjerati okolo dok fotografiju držim na volanu (isprintana na A4).
![]()

medo90 napisao: Svi su se čudom čudili, i pješaci i vozači, tko je ova, za koje špijune radi, tko ju je poslao....
Odavno mi je to više zabavno nego neugodno, ne obazirem se na takve poglede.

medo90 napisao:Moje čestitke Adamiću!
Nije me bilo 4 dana, a kad se vratim imam što i vidjeti - slika rješena. Ma svaka čast. Ne moram više voziti 30 km/h na sat po Kozali i Belvederu i zvjerati okolo dok fotografiju držim na volanu (isprintana na A4).
![]()
Vrati se na: Pitanja i odgovori
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 167 gostiju