nikola napisao:Mene strašno podsjeća na kartu svijeta. Lišće je kopno, a ostalo oceani i mora.
Opet mi čitaš misli!
I ne znaš koliko si dobro mislio!
Čekaj tek da vidiš ovu (sa Indonezijom, Japanom, Novom Gvinejom ...)

zokxy napisao:Svaki put kad je dotok Rječine veći od kapaciteta tunela prema HE Rijeka voda napuni jezero do vrha brane i prelijeva se preko krune, jer je jezero vrlo malog kapaciteta ...
a mulj se u takvim jezerima čisti po potrebi, kad iskoristivi kapacitet primanja vode padne (postoje načini izmjere) - po prilici svakih 15-20 godina
medo90 napisao:Svijet u Valićima (verzija sa Indonezijom) - imaš moja dva glasa.![]()
medo90, ovo se više ne smije zanemarivati!

Ja sam najmanje slikao a prvi stavio slike. Ajde stavite koju naj slikicu,jednu, dvije iz vašeg aparatića. 

Dragutin napisao:medo90 napisao:Svijet u Valićima (verzija sa Indonezijom) - imaš moja dva glasa.![]()
medo90, ovo se više ne smije zanemarivati!
Imao sam vrlo sličnu ideju za naziv fotografije, ali ću za ovu priliku prihvatiti upravo tvoju sugestiju!
Drago mi je da ti se fotografija dopala, pohvale uvijek gode!
Hvala!
![]()
Bodove ipak raspodjeli na kraju mjeseca, nakon što vidiš sve prispjele radove!

Adamić napisao:Pa ne znam gdje su slike.Ja sam najmanje slikao a prvi stavio slike. Ajde stavite koju naj slikicu,jednu, dvije iz vašeg aparatića.

dovršio.. Ovog ljeta na kontroli, to nije navodno bilo u funkciji.. da li je sada, neznam. Nezna ni barba 

nikola napisao:Pa jučer je alarm zvonio k`o lud kada smo bili dolje...nije valjda i kod kazališta
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 22 gostiju