Damir napisao:U biti imaš sreću,a da i neznaš!![]()
Manevre nisu česti prolaznici prema Škrljevu ili Šoićima.
Nešto se šuška da nam dolaze RCA lokomotive tj. za one koji neznaju,strani operater na našim prugama.
Za railfanove će doista biti zanimljivo fotkanje stranih loksi u našem kraju. Do sad smo ih išli fotkati u Italiju,SLO ili Austriju.
Mislim da sam sada OFF TOPIC pa će me Vežičanka

Pero guska napisao:Pa i nisu tako rijetki prolaznici, čini mi se da svaki dan skoro prođe bar jednom.

milic napisao:A možda su vagoni bili prazni? Išli po teret; a na dolje se i ...

Pero guska napisao:milic napisao:A možda su vagoni bili prazni? Išli po teret; a na dolje se i ...

Liburnian napisao:Nitko više ne spominje onaj tunelić kod Towera. Ja sam i dalje uvjeren da je to pješački pothodnik iz vremena kad je bio jedan ili najviše dva kolosjeka. Nešto niže je jedan jako sličan njemu još u funkciji. Ne bi K.u K. radila arkadu od kamena iz hira, ili je za vodu (po meni prevelik) ili za pješake. Osim ako ne nađemo natpis Skladgradnja, onda je sve jasno.

Dobro da je stigla odvezati cipelu!
Vežičanka napisao::šok Dobro da je stigla odvezati cipelu!
Gledala sam jedan film (Pohane zelene rajčice?) gdje mladić nije stigao odvezati i skinuti cipelu!
I super da imaš ovu sliku. Baš mi je falila za reportažu jer nisam imala sliku samog prijelaza izbliza!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 12 gostiju