nikola napisao:Našao sam ove slike u našim starim slikama Rijeke. Po katedrali koja se vidi u kuti, rekao bi da je to pozicija gdje se danas nalazi caffe bar sv. Vid, ali više ljudi više zna, pa tražim od vas da odgonetnemo poziciju ove zgrade.
A kada to razjasnimo, onda ova fotografija ide u temu Spomenici iz komunističkog doba, jer na ovoj ruiniranoj zgradi, uredno stoji ploča i vjenci.
Tko zna o čemu je riječ?![]()

Adamić napisao:nikola napisao:Našao sam ove slike u našim starim slikama Rijeke. Po katedrali koja se vidi u kuti, rekao bi da je to pozicija gdje se danas nalazi caffe bar sv. Vid, ali više ljudi više zna, pa tražim od vas da odgonetnemo poziciju ove zgrade.
A kada to razjasnimo, onda ova fotografija ide u temu Spomenici iz komunističkog doba, jer na ovoj ruiniranoj zgradi, uredno stoji ploča i vjenci.
Tko zna o čemu je riječ?![]()
To je ta pozicija ali nemogu uhvatiti pravi kut kad mi zgrada smeta. Samo trebao sam snimiti zgradu na koju se nastavlja kafić. Ali to je to , nema sumnje.

Adamić napisao:Proslava oslobođenja u Rijeci 1918.
listopad - studeni 1918.
Hm, ne pada mi nigdje na pamet gdje bi mogla biti ova lokacija na slici a vama ? Zgrade na desnoj strani bi nam trebale dati točan odgovor.

Adamić napisao:Tko pogodi šta je ovo dobije odgovor !![]()
Nalazi se u ulici Rački tik ispod Banskih vratiju
Vrati se na: Pitanja i odgovori
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 136 gostiju